lauantai 9. elokuuta 2014

Jotain pikkuiselle..

Heissan!
Täällä rv38+6. Enää maks 3,5 viikkoa pien saa vuokrailla yksiötään- sitten varmaankin jo lääkäritkin häätää pienen ulos. 

Pienen uni nurkkaus alkaa hiljakseen olla valmis- ainoo vaan että odotellaan jotta isä saa kehdon valmiiksi. Kuvassa siis on varasänky :) Myöskin reunasuoja uupuu mutta senkin saa sitten tehtyä/hommattua kun tietää tarkalleen mitat. Pienen sänky sijaitsee tosiaan meidän ihanan pienessä makuuhuoneessamme :)

Myöskin päädyimme lopulta hoitopöytä ratkaisun suhteen siihen että ostimme ikeasta hoitopöydän ja sijoitimme sen meidän vessaan. Alkuperäinen ajatus kun oli että meill on vain hoitoalusta pesuhuoneessa pyykinpesukoneen päällä mutta siellä on niin vähän tilaa muutoinkin niin päädyimme tuohon pöytä ratkaisuun. Hieman ahdastahan nyt vessassakin on- mut väliaikaistahan se vain on.
Miehen ko'otessa hoitopöytää, minun lisäkseni ohjeita oli antamassa meidän kissamme..

Että siittähän sitten koetat lukea niit ohjeita ;)

Reilun puolen tunnin väkertämisen jälkeen pöytä oli vihdoin paikallaan. Hieman on vielä kesken tuo alue- olis tarkoitus laittaa vielä mobile kattoon roikkumaan ja aattelin et jos lapset joko piirtäis tai sitten värittäisi jotkut kivat kuvat tuohon seinälle vauvalle katseltavaksi- sen perinteisen hymynaaman sijaan :)

--------------------------------
Mut mitäpä olisi päivitys ilman tuttinauhoja? 
Niitä tuli nyt jonninverran tehtyä lisää- jopa nyt yli oman tarpeenkin- myöskin pari tumpun pidikettä päätin tehdä.Nää saa nyt ainakin hetkeksi riittää :)
Nauhat ja tarvikkeet jälleen sieltä Nappikauppa punahilkasta.
------------------
Eilen tekaisin myös ekaa kertaa raparperi kiisseliä- kiitos äidille ja isälle raparperista :) 
 njams!

-Miimuska-

1 kommentti:

  1. <3 Ihanalta näyttää Vaavelin tulla kotiin <3 Silitys masuasukille,Hali isommille Mussukoille ja Äitiliinille <3 Ootte Rakkaita <3

    VastaaPoista